Relaxare

Relaxarea ar trebui să fie cel mai usor lucru din lume. La urma urmei, atunci când suntem relaxați, folosim mai puțină energie și mai puțin efort. Cu toate acestea, tehnicile de relaxare par să fie din ce în ce mai dificile, iar noi alocăm tot mai puțină atenție și timp acestui lucru.
Noi te ajutăm să-ti regăsești energia pierdută după un antrenament sănătos.

Masaj

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplină și calm. Aceasta se întîmplă datorită faptului că masajul de relaxare stimulează producerea de endorfină, substanța responsabilă pentru instalarea sentimentului de fericire. De asemenea, se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortizolul și norepinefrina.

Unele dintre beneficiile masajului sunt și reducerea tensiunii musculare, o circulație îmbunătățită, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, mărirea mobilității și flexibilității încheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapidă a leziunilor la nivelul țesutului moale, acuitate mentală, reducerea anxietății și depresiei.


Sauna

Sauna facea parte din ritualul de ingrijire al femeilor din lumea antica, datorita efectelor deosebite pe care le avea asupra pielii. In zilele noastre, doamnele apreciaza nu numai pielea frumoasa, dar si starea de bine pe care o resimt inca multe ore dupa iesirea din sauna. Beneficiile saunei asupra organismului sunt insa multiple si privesc atat sanatatea fizica, dar si sanatatea psihica.

Luni, Miercuri Vineri 18:00 - 21:00 Barbati
Marti, Joi 18:00 - 21:00 Femei
Luni, Miercuri Vineri 10:00 - 14:00 Mixt
Sambata 14:00 - 18:00 Mixt

Solar